среда, 29 августа 2018 г.

Серпнева нарада міського методичного об`єднання вчителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів м. Кам`янського


28 серпня 2018 року на базі НВО ліцею НІТ відбулося засідання міського методичного об`єднання вчителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів м. Кам`янського. Відкрила засідання Н.В. Луніченко, методист методичного кабінету управління освіти і науки, що висвітила базові засади концепції нової української школи та визначила основні напрямки інформатизації освіти та її науково-методичного забезпечення.

Керівник міського методичного об`єднання Ю.О.Луньова доповіла про методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України на 2018-2019 навчальний рік та про нагальні питання, що постають перед вчителями на початку року. Також вчителі обговорили подальші напрямки методичної роботи та принципи формування плану заходів МО на новий навчальний рік.

Методичні рекомендації до вивчення інформатики у 2017-2018 навчальному році


Доповідь О.О.Бондаренко, заступника директора з науково-методичної роботи НВО ліцею НІТ, стосувалася науково-методичного забезпечення викладання інформатики та нової концепції атестування вчителів, що її висунула ДАНО. Також Олена Олександрівна винесла на обговорення питання методичної підтримки вчителів, що готують учасників олімпіад та конкурсів МАН.

Вчитель інформатики СЗШ №25 Н.Т. Челенкова презентувала вчителям власний досвід використання інтерактивної дошки у навчанні. Наталія Трофимівна висвітлила як плюси, так і мінуси такої форми роботи для вчителя та учнів.

Вчитель інформатики СЗШ №38 ім. І. О. Секретнюка А. З. Бабич поділилася досвідом використання мобільних програм у процесі навчання інформатики у середній школі. Вчителі мали змогу на власному прикладі оцінити доступність та зручність мобільних додатків та отримати методичну підтримку від Анжеліки Зурабівни з цього питання.

Засідання міського методичного об`єднання відбулося на високому організаційному рівні, вчителі отримали методичну підтримку та мали змогу обговорити нагальні питання, що виникають у ході організації навчального процесу на початку року.





Комментариев нет:

Отправить комментарий